fredag 17. april 2015

Skikkelig høge fjell

Jeg har vært på noen. Det var et slit. Jotunheimen er ikke mitt naturlige habitat, det viser seg gang på gang, men påska var lang og romma mye øvrig feriering både i Nord-Gudbrandsdalen og på Innherred, og heldigvis finnes det arenaer jeg hevder meg mer enn i akkurat den mest-effektiv-på-ski-grenen, så det jevna seg sånn nogenlunde ut. Og så ble det pene bilder, ja, det hjelper.

Svare-toget går

Ivar får hele flokken sin (så nær som en med gyldig fravær) opp på Surtningssue, og har dermed all grunn til å være fornøyd

Fortroppen staker ut heimveien over enda en totusenmeterstopp

Det er forresten lenge siden påske allerede, og skiene er pakka bort. Doktor Holand er reist til Florida og lurer på om jeg ønsker meg en levende eller en død alligator i bygave, sjøl skal jeg til Sunnmøre for å holde foredrag om havets bunn som vi var og studerte skikkelig nøye med Seisma i fjor:

Gjørmeforskning pågår

(Denne turen skal jeg glede meg litt mer til så fort jeg får laga det foredraget, kjenner jeg, men det skal nok gå bra. Jeg begynner å bli godt kjent på Søre Sunnmøre etterhvert, nemlig, og jeg holder på med å lage noen skikkelig fine kart til dem.)

Og ellers?

Nytt postnummer, yo

Hei venner som ikke bor i Trondheim og som ikke har hørt fra meg siden kanskje november: Jeg har flytta fra Fyrstikkeska og ripsbærbuskene og huseieren som kom med rundstykker på døra. På Lademoen er det sykkelfelt og borettslag og vaskekjeller, og jeg har fått milliongjeld og ikeasofa, tre ganger så stor golvplass og en masse musestille naboer som jeg aldri ser. Det kjennes overraskende bra. Velkommen på besøk!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar