søndag 11. oktober 2015

Nytt postnummer IGJEN

7067, hvis jeg ikke husker feil. Vent, jeg skal gå og sjekke på det høflige skrivet fra kommunen. 7067 Trondheim, ja, nyopprettet postnummer til alle som bor i tjueseks gater på Lademoen. (Tenk at det er mange gater på Lademoen.) Det er bare å oppdatere sine adressebøker!

På postadresse 7067 Trondheim er det søndagskveld og jeg er akkurat kommet med tog heim fra en kort Innherreds-ekspedisjon med innlagt tur i blaut og ulendt granskog på leiting etter trompetsopp og traktkantarell. Vi fant ikke én. Jeg som kjøpte meg sopptørker i fjor og måtte kjøpe meg leilighet etterpå for å få kjøkkenbenk stor nok til å ha plass til sopptørkeren.

Det var tåke og elgjakt i marka i dag, og jeg måtte tvinge Ivar til å gå med neongul sykkeljakke og lage menneskelyder. På Værnes er det full flytrafikkstans i skodda, det skal bli spennende å se om Det Veldig Avanserte Ekkolodd-kurset som skal begynne i morra blir skadelidende. Jeg håper ikke det, for jeg er helt klar for kurs, jeg har den rette capsen og alt (jamnfør dette bildebeviset fra Seisma-sommeren):

Det blei nemlig et par varme Seisma-dager etter to uker med stilongs! Men enkelte måtte jo være i styrhuset og kjøre ekkolodd, såklart. (Maskinisten kom med saft i ny og ne.)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar