søndag 9. september 2012

Inn- og utland i september


Her: Ørlandet. Båtlag-styremøte med overnatting i krepplaken, stikkelsbærsyltetøy til frokost, mokkabønner og almanakk og surmelk og vedfyring. Snart skal vi til Alta og se om pallen med tjære og skraper og presenninger og rorgrindsreservedelsemner er kommet fram, og så skal det bæres og skrubbes og årsmøtes og hygges hele helga!



Her: Finlandet. Vegansk bryllupsfest med Sanna og Markus sine hundreogtretten aller nærmeste venner og familiemedlemmer, med Svalbard-fraksjon fra Tyskland og Finland og Norge og Frankrike (og Russland avec) og voldsom gjensynsglede og lykkelig brudepar og finske leikarringøvelser og fri bar. FØR festen blei det anleding til å klemme fire andre gamle kjenninger og rope inn i ørene deres på konsert med et berømt band jeg ikke skjønte noe av tekstene til, ETTER festen var det unnasluntring av opprydningsarbeid, fråtsing i frukthage, resteparty og tomannsbadstu og en sjans til å anskaffe seg masse nye bøker man ikke har plass til, pluss brød og knirkeost.

Og hva angår detaljplanleggingsbekymringene fra sist, så ordner det seg for snille latsabber som er heldigere enn de har fortjent: Én sms, en epost og en tilfeldig gmail-chat tok det, så var det ordnings både på gave og på transport og på ikke mindre enn tre forskjellige senger å sove i.

Men blei det tatt bilder av brudeparet, tro? Det blei det aldeles ikke, her er noen gjester til trøst.



(Dette er forsåvidt bruden)




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar