tirsdag 23. oktober 2012

Noe å skrive hjem om

Hadde det ikke vært for at siste hurtigbåt fra Vanvikan går allerede klokka halv seks på lørdagen, så hadde man hatt tid til å ta et turbilde fra Fosen-alpene mens man først var der borte, og da hadde man hatt noe å slå i bordet med i dag. Men dengang ei! Det var fint der fordet, og den Leksvik-baserte geologkollegaen som allerede hadde besøk av kjæreste og søster og svigerbror og tantebarn slapp å måtte re opp sofaplass til akterutseilte fotturister.

Resten av helga var det druer og reinsdyrsteik og avislesing, og en siste Rakhmaninov-konsert der publikum kom helt fra blant anna Svalbard og utøverne helt fra blant anna Nord-Østerdalen (men der folk som ikke engang var der i ettertid kommer og kommenterer at åpningsstykket var så surt, hva i all verden? og de skulle bare visst!) - dessuten bød det seg opptil flere anledninger til å ta bilde til Ann Cathrin, men det blei faktisk nedprioritert, så hun får smøre seg med tålmodighet til neste gang.

Og kjøleskapet mitt er blitt omorganisert? Og jeg har spist västerbottensost til alle måltider og diskutert symbolikken i spansk-nederlandsk malekunst fra tildlig 1500-tall.

Okei, da har vi dekt det viktigste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar