tirsdag 29. januar 2013

Noe hyggelig jeg har gjort i det siste

Fjerde Trondheims-januar - fjerde nyttårsturné med symfoniorkester til Brekstad og Inderøya. Denne gangen med publikum! Og med P2-kjendiser! Og med bråkete hørselsvern så det ene kontrapunkt-laget ikke skulle høre hva det andre laget svarte!


Nødvendige forholdsregler før konserter med konkurranseelement kan inkludere 1) å avstå fra å lage Spotify-spilleliste med repertoaret, 2) å passe på å gjemme unna notene i tilfelle man i øvingsperioden får besøk av noen som kan mistenkes for fraternisering med heimelaget sitt, 3) feilinformasjon til media så folk ikke skal skjønne at oppgavene blir de samme på lørdags- og søndagskonserten, 4) kamuflering av verktitler på scenen:

(I cellogruppa gikk de for blå elektrikerteip, men dette er bratsjvarianten)

Det var artig! Og folk var så flinke, men heldigvis ikke så flinke at alle klarte å kjenne igjen alt som blei spilt, for da hadde det ikke vært like artig. Kanskje vi kan gjøre det igjen en gang hvis ildsjelene orker, men FØRST skal vi spille Dvorak (for det er det lov til å si på internett!) og da er jeg redd vi kan bli nødt til å basere oss på vår vante publikumsrekrutteringsstrategi mase-på-venner-og-kolleger igjen. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar