mandag 7. mai 2012

Dæven

Nå er jeg kommet på land og sitter i ro i en stol ei stund, så kanskje kommer det toktfoto og ordentlige blogginnlegg om ikke så lenge. Først har jeg imidlertid en overraskelse og en gavepakke til alle de som syns det finnes altfor lite levende bilder av ullkledde maringeologer som snakker skikkelig sakte på internett: Klikk her

 (Kaia i Henningsvær, første mai, jeg har ikke turt å se det før nå. 
Men det må man jo!)

4 kommentarer:

  1. Anonym8/5/12

    hei søte søte sigrid! Kor utrulig bra! *Gliiiis*
    Æ e bare innom og snoke på de grindvikabildan dine, arty farty om dagen... Æ må ringe dæ en dag det ikke e så seint, for det va så godt å se dæ!

    Stooor klem fra sigrid!

    SvarSlett
  2. Haha, jeg syns jeg la merke til et plutselig oppsving i Grindvika-googling blant alle pinnedyr- og oljebukse-søkene! Forresten kan det tenkes at neste del av det her skjellsandtoktet sveiper forbi Hundholmen, så det kan komme flere bilder (men det er fare for at vi ikke rekker helt dit før sjefen har kommet og overtatt geologjobben ombord og sendt meg tilbake til kontoret igjen).

    Og ja, ringring! Men akkurat nå i helga skal jeg ut og sosialisere med bratsj som medium, og er antakelig ikke så tilgjengelig. Vi snakkes likevel snart, håper jeg!

    SvarSlett
  3. Flott intervju med deg, du er nu deg selv uansett! Det er bra! Klem fra oss i Tromsø!

    SvarSlett